Herbestemming Hogere Agrarische School Venlo
Directeur HAS Hogeschool in Limburg:

“Joost Reijnen is er uitstekend in geslaagd een voormalig bankgebouw dat in een verpauperde staat verkeerde, om te toveren in een modern ogend onderwijsgebouw. De reacties van studenten, bezoekers van de open dagen en relaties uit het bedrijfsleven zijn unaniem positief. Het gebouw heeft met name aan de binnenkant een zeer persoonlijke uitstraling gekregen waarin het goed werken en studeren is.”

Opdrachtgever herbestemming gastenverblijf Venlo:

“We maken nu precies 1 jaar gebruik van de garage omgebouwd tot een gastenverblijf. Dus alle seizoenen zitten erop en het bevalt uitstekend! De aanloop er naar toe, veel brainstormen over het zo goed mogelijk benutten van de ruimte, degelijkheid, comfort, enz. is prima verlopen. Samen met onze, niet te missen, architect! Voelt goed!”

Renovatie woning Arcen
Carolien Hendrix:

“Het inschakelen van Joost als architect was voor mij als particulier een gouden vondst! Hij helpt me uitstekend met het maken van een nieuwe indeling van mijn -zeer oude en in slechte staat verkerende- huis van 1885, de bouwkundige aanpak van de verbouwing en de bemiddeling met constructeur en aannemer. Verder denkt Joost vooruit en mee en adviseert me in de goede volgorde om dingen aan te pakken, en dat alles ook nog eens als prettig en enthousiast persoon met een zeer schappelijk tarief. Ik kom weinig gouden adviseurs tegen, maar Joost is er echt een!