Deze aanbouw heeft een luifel die veel zonlicht van de ramen afhoudt.

Deze aanbouw heeft een luifel die veel zonlicht van de ramen afhoudt.

Een woonhuis in Meerlo wordt grondig verbouwd. Hierbij wordt de indeling en bouwkundige kwaliteit van de bestaande woning verbeterd, en de aanbouw wordt radicaal vernieuwd. Licht en ruimte zijn belangrijke uitgangspunten bij het ontwerp. Er is een luifel gepland aan de achterzijde welke de zon in de zomermaanden buiten houdt, en tegelijkertijd een afdak en beschutting maakt. Door de aandacht van de opdrachtgevers is het afwerkniveau heel erg hoog en is het een heel mooi project geworden.

Een van de uitgangspunten bij het ontwerp is het levensloopbestendig maken van de woning.

Een van de uitgangspunten bij het ontwerp is het levensloopbestendig maken van de woning.

Het eindresultaat na de renovatie is erg fraai, met een hoog afwerkingsniveau. Er zijn verschillende fraaie oude details te bewonderen.

Het eindresultaat na de renovatie is erg fraai, met een hoog afwerkingsniveau. Er zijn verschillende fraaie oude details te bewonderen.