In Venlo is een woning uit 1956 grondig gerenoveerd. De invulling is persoonlijk en kleurrijk, en wordt in alle ruimtes ondersteund door het mooie binnenvallende licht. Het huis heeft een licht en vrolijk karakter. Daarnaast is overal vloerverwarming aangebracht welke is aangesloten op de kachel, en bestaat de mogelijkheid tot het aansluiten van zonnecollectoren op het dak.

Woonhuis Venlo renovatie

Nieuwe toestand na renovatie woonhuis.

Verbouwing woonhuis Venlo staal

Verzinkt stalen hekwerk met houten trede ter plaatse van de entree

Verbouwing woonhuis Venlo

Openslaande tuindeuren aan de achterzijde grenzend aan de keuken.

Bruynzeel kasten Piet Zwart

Uit oude Piet Zwart Bruynzeel kasten is een nieuw meubel samengesteld.

Renovatie woonhuis Venlo

Prettige lichte ruimtes

verbouwing woonhuis Venlo

De woonkamer.

Renovatie woonhuis Venlo

In de slaapkamer is een luikje ingebouwd met de slaapkamer erachter.

Renovatie woonhuis Venlo

De badkamer

Nissen badkamer renovatie woonhuis Venlo

Pottenbakkerij Hoogland heeft speciale nissen gemaakt voor deze badkamer.

Renovatie woonhuis Venlo

Onder het raam in bad.

_MG_7147

De vlieringvloer is deels opengewerkt, waardoor er een ruimtelijke slaapkamer ontstaat. Een tweetal kasten scheidt de slaapkamer van de inloopkast.