Uitnodiging: participeren in groen bouwen

Wellicht bent  u al bekend met het kavel op de hoek Helschriksel en Kwietheuvel in de wijk Q4 te Venlo. De ontwikkeling van Blok 24 is niet van de grond gekomen, waarna er door de gemeente een “Right to Challenge” georganiseerd gaat worden, wat betekent dat bewoners, ondernemers en ontwikkelaars plannen in kunnen dienen waaraan minder eisen worden gesteld dan in een reguliere aanbesteding.

Samen met buurtbewoners en geïnteresseerde kopers maken we een plan voor de aankomende Right To Challenge van gemeente Venlo. Daarbij zijn samen ontwerpen, groen en van groot belang vanaf het begin.

Inmiddels hebben we de eerste bijeenkomst gehad met buurtbewoners en geïnteresseerde kopers. Nu hebben we individuele gesprekken met geïnteresseerde kopers om woonbehoeftes te bespreken. Daarna brengen we alle behoeften samen en maken we een schetsontwerp. Naar verwachting opent gemeente Venlo de aanbesteding in het eerste kwartaal van 2019.

Heb je ook interesse om mee te doen, of wil u op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Gebruik dan onderstaand contactformulier of stuur ons een mailtje.

Initiatiefnemers: Marco Baetsen – ontwikkelaar en Joost Reijnen – architect

marco@stadsbouwers.nl / info@joostreijnen.nl

Jacobskapel, Maasschriksel 56, 5911 GZ te Venlo