In Velden is een bestaande bungalow vergroot en voorzien van een nieuwe voorgevel. Door deze ingreep wordt ook de voorgevel gemoderniseerd en in lijn gebracht met de moderne ingrepen. Het zwevende bordes werkt mee in de compositie en maakt het mogelijk de verdiepingshoge ramen te wassen. De open trap werkt mee aan de horizontaliteit van het nieuwe deel van de voorgevel.

Nieuwe toestand voorgevel - foto Joost Reijnen architect

Nieuwe toestand voorgevel – foto Joost Reijnen architect

Oude toestand voorgevel - foto Joost Reijnen architect

Oude toestand voorgevel – foto Joost Reijnen architect

Nieuwe toestand interieur - foto Joost Reijnen architect

Nieuwe toestand interieur – foto Joost Reijnen architect

Detail nieuwe toestand voorgevel - foto Joost Reijnen architect

Detail nieuwe toestand voorgevel – foto Joost Reijnen architect

Nieuwe toestand voorgevel - foto Joost Reijnen architect

Nieuwe toestand voorgevel – foto Joost Reijnen architect